Theater / Maas theater en dans

Voorjaarsoffer

Een modern coming of age-verhaal over groepsdwang, hormonen en angst voor schoonheid

De aarde is nog in diepe winterslaap als acht jonge vrouwen samenkomen om de lente te vieren. Ze aanbidden de natuur met hun vruchtbaarheidsrituelen. Ze vechten, dansen en verleiden als in een stoere modeshow. Maar dan komen er geheimen en oerkrachten los. Er moet een offer plaatsvinden.

Voorjaarsoffer is een modern coming of age-verhaal over groepsdwang, hormonen en angst voor schoonheid. De dreiging van natuurkrachten en het verlangen uit te breken maken van deze jonge vrouwen bekoorlijke monsters. Dicht op de huid theater, figuurlijk en letterlijk want het publiek zit rondom het speelvlak.

Credits

Concept & regie Moniek Merkx Performers Anne Fé de Boer, Mees Borgman, Rochelle Deekman, Marieke Dermul, Jouman Fattal, Nastaran Razawi Khorasani (Gouden Krekel), Gale Rama, Lotte Rischen Muziek Joop van Brakel Choreografie Klaus Jürgens Decor Sanne Danz Kostuums Nicky Nina de Jong Licht Gé Wegman Regie-assistent Saskia Driessen Assistent choreografie Art Srisayam Beeld Noa Verhofstad Fotografie Phile Deprez Video Huub Laurens Producent Maas theater en dans

Bekijk de trailer